Blog

RSS

Ens visita l'apicultor

03-02-2020


Ens visita l'apicultor
El passat 14 de gener al nostre centre vam rebre la visita de Pedro García, apicultor del Camp d’Elx i ens va explicar moltíssimes coses relacionades amb la seua professió. Va ser un matí molt interessant, vam poder veure com es una rusc per dins, vam tocar els instruments que portava per agafar la mel i ens vam posar la seua roba convertint-nos es uns apicultors autèntics. Pedro ens va contar anècdotes molt divertides que li passen quan fa el seu treball i ens indicava que ha perdut el compte del número d’abelles que li han picat durant tots els anys que porta treballant. 

I Per què va vindre un apicultor al cole? Perquè al aula dels mitjans aquest trimestre estan treballant aquest ofici tan curiós i que ens aporta molt als essers vius. L’alumnat va preparar prèviament una entrevista que després li van fer i durant les pròximes setmanes elaboraran la seua carpeta d’aprenentatge amb tota la informació arreplegada.

Ara ens queda treballar molt per fer la nostra feina. Aprofitem per donar-li les gràcies a Pedro per mostrar-nos tot el que sap sobre les abelles.

Autora: María José Marroquí, professora del Col·legi.

¿Quiéres conocer todas nuestras novedades?

¡Suscríbete a nuestra newsletter!


Mecenazgo

Mecenazgo

Multimedia

Multimedia

Multimedia

Colecciones

Premios y reconocimientos



Top